Bilvurdering

Seriøs bilforhandler - Vi kan afhente din bil inden for 24 timer

✅ Gratis og uforpligtende tilbud   ✅ Afhentning inden for 48 timer   ✅ Du får penge inden vi får nøglen   ✅ Vi står for afmelding af nummerplader

Vi fastsætter den endelige vurdering af bilen ved et besøg

Det kan være svært at få alle detaljer med, når du skal beskrive standen på din bil. Når du derfor takker ja til et tilbud fra os, kommer en af vores konsulenter ud og foretager en grundig bilvurdering, inden vi tager den med.

I langt de fleste tilfælde stemmer prisen. Vi vil blot være sikre på, at standen er som beskrevet for både din og vores skyld – for du skal jo gerne have den rette pris for din bil, så det bliver en god oplevelse.

Vores ønske er, at det skal være nemt for dig at få solgt din bil. Det gør vi vores bedste for at sikre i processen.

Det uforpligtende tilbud og den endelige pris stemmer som oftest overens. Du kan derfor godt stole på, at du får den rette pris på din bil, når du bruger vores prisberegner til vurdering af bilen.

Brug gerne vores prisberegner i dag og se, om ikke du bliver positivt overrasket.

Nyere brugte biler

Nyere brugte biler

Skrotbiler

Skrotbiler

Varevogne

Varevogne

Biler uden afgift

Biler uden afgift

Vi køber biler I hele landet

Vores hold af sælgere har masser af erfaring med at vurdere bilens tilstand og markedsværdi, og vi vil gerne give dig et tilbud, som vi synes er retfærdigt i forhold til bilens virkelige værdi.

Når vi er enige om prisen, finder vi en praktisk afhentningsdato. Vi vil medbringe de nødvendige dokumenter, som skal underskrives. Når alt er godkendt, overfører vi betalingen, og du vil modtage pengene på få sekunder.

Du behøver ikke bekymre dig om noget vedrørende den juridiske proces, da vi vil sørge for at omregistrere eller afmelde bilen. Vi tager os af alt det formelle ansvar.

Hvad er min bil værd? Find ud af det med en gratis bilvurdering!

Vil du gerne sælge din bil? Eller er du lidt nysgerrig på, hvad din bil er værd, hvis du skulle sælge den nu og her? Så behøver du ikke køre ned til den lokale bilforhandler, da du hos os kan få svar på spørgsmålet, der har ledt dig herind: ”Hvad er min bil værd?”.

Du behøver kun indtaste ganske få oplysninger vedrørende din bil, så får du straks en gratis vurdering af bilen.

Vi vurderer prisen på din bil ud fra forskellige parametre såsom:

• Model og årgang
• Antal kørte kilometer
• Brændstoftype
• Stand
• Den gennemsnitlige markedspris

Når du får et tilbud fra os, er det ganske uforpligtende. Altså har du fri mulighed til at undersøge prisen hos andre, hvis du gerne vil være sikker på, at du får den bedste mulige pris – det går vi dog gerne langt for os at sikre os, at du gør, da det skal være en god handel for begge parter.

Bilhusetdanmark.dk logo
Bilhusetdanmark.dk logo

Hvad er fordelene ved en bilvurdering hos os?

Hos os får du ikke kun en god pris. Der følger også en længere række af fordele med, når du gør brug af Bilhuset Danmark til at sælge din bil.

Vi tilbyder nemlig følgende:

• Vi køber alle slags biler
• Vi afhenter inden for 24 timer
• Du får pengene, inden vi får nøglen
• Vi står for afmelding af nummerplader
• Vi klarer papirarbejdet

Det betyder altså, at du ikke skal tage stilling til andet, end om du gerne vil sælge din bil til os eller ej. For vi tager os af resten, så du nemt kan komme videre og ikke behøver tænke på formaliteter i forbindelse med afmeldelse af bilen. Vi er et godt alternativ til din nærmeste bilforhandler.

Det er nemt. Det er enkelt. Det er uden bekymringer. Præcis som det skal være, når du gerne vil sælge din bil.

Skal vi vurdere og købe din bil? Hvis du er klar til det, så er vi også!

Få kendskab til de ekstra services, vi har at tilbyde, som f.eks. defekte bil og salg af biler. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil have mere information om vores virksomhed.

Vores kundeanmeldelser

Michael Madsen

Hurtigt og nemt salg af bil.
God service og hjælp fra dem.

Torben Pedersen

Enkelt og nemt
Jeg forsøgte at sælge min bil på dba, det var besværligt med fremvisninger og spørgsmål. Med Kasper fra Bilhuset gik det smurt, og til den pris jeg var tilfreds med

Lene Moesgaard

Professionel virksomhed. Fin oplevelse hele vejen igennem salget af vores gamle ford

Kontakt Os

Se vores biler som er til salg

Hvad er min bil værd – hvorfor bruge os i stedet for en forhandler?

Før i tiden var det meget almindeligt at køre bilen ned til nærmeste forhandler, når bilen skulle sælges. I takt med digitaliseringen af branchen er muligheden for en online bil vurdering og dermed også mere fordelagtige muligheder opstået.

For med os behøver du ikke tage stilling til, om du ønsker at tage din bil ”i bytte” og dermed skal købe en anden bil hos forhandleren for at kunne komme af med din egen. Dertil behøver du heller ikke være usikker på, om forhandleren overhovedet har lyst og mulighed for at købe din bil – for dette er ikke altid tilfældet. Slet ikke i usikre tider.

Endeligt er der prisen. For hos os får du en bil vurdering, der er sat ud fra den gennemsnitlige markedspris på netop din type af bil, model og stand og ikke ud fra, om det kan betale sig i forbindelse med et videresalg.

Du er naturligvis velkommen til også at få en bilvurdering hos din lokale forhandler for at sammenligne den med vores pris – men vi er ret sikre på, at vi kommer med den bedste og højeste vurdering af bilen.

Bilhusetdanmark.dk logo
Bilhusetdanmark.dk logo

Få en gratis bilvurdering på få minutter

Mere af din tid tager det ikke, når du benytter dig af vores online bil vurdering. Vi beder dig kun udfylde nogle oplysninger vedrørende bilen, så det er muligt for vores beregner at sammenligne med samme type bil, der er til salg lige nu på markedet.

Efter ganske kort tid får du en vurdering af bilen, som du frit kan vælge, om du ønsker at sige ja tak til eller tænke nærmere over.

Du kan også bruge den, hvis du går og overvejer, om det mon er det rigtige tidspunkt til et salg i forhold til alderen på bilen, og hvordan efterspørgslen på markedet er. Du behøver derfor ikke være klar til et salg lige nu og her for at gøre brug af vores beregner.

Har du spørgsmål til processen, eller hvad der sker efterfølgende, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi ønsker, det skal være en god og tryg oplevelse for dig at sælge din bil til os.

Om du har en gammel Ford eller en nyere Volkswagen, er du velkommen til at bruge os. Vi er ikke kræsne, når det kommer til biler, da vi har kunder til alle typer af biler – og også til din.

Så spørgsmålet er blot, om du er klar til at sælge din bil? For så står vi klar til at købe den lige så snart, du siger ja til at benytte dig af vores uforpligtende bil vurdering.

Og hvad du bruger pengene på, når du ved din bil er værd – ja, det er helt op til dig. Om du vil have en nyere bil eller forkæle dig selv, blander vi os ikke i. Alt hvad vi er interesserede i er, at du kommer godt af med din bil og er tilfreds med det, du får for den.

EKSPERTER I BILSALG

Vi er dine eksperter, når det omhandler salg af brugte biler.

Vi er dine eksperter, når det omhandler køb og eksport af brugte biler. Vi køber i gennemsnit over 80 biler om måneden og med mere end 10 års erfaring i branchen, har vi kompetencer med enhver opgave, når det omhandler både køb og eksporthandel.

Vi ved, at en god og gennemskuelig handel er vejen til tilfredshed. Derfor gør vi meget ud af, at vores kunder føler at de har fået den rette rådgivning i forbindelse med deres salg.