SALG AF BIL

Seriøs bilforhandler - Vi kan afhente din bil inden for 24 timer

✅ Gratis og uforpligtende tilbud   ✅ Afhentning inden for 48 timer   ✅ Du får penge inden vi får nøglen   ✅ Vi står for afmelding af nummerplader

SALG AF BRUGT BIL - VI KØBER ALLE BILER

Det er ikke nødvendigvis nemt at komme af med sin brugte bil til en traditionel og fysisk bilforhandler. Men gør vi op med. For vi sætter ikke nogle krav til mærke, stand eller andre parametre, der spiller en stor rolle, når bilen skal sælges hos bilforhandleren.

Vi er på ingen måder kræsne, da vi tager imod alle typer af brugte biler. Det gælder både den, der måske kun har nogle år på bagen såvel som den, der er lige ved at være på nippet til skrot – eller måske netop skal det. For vi kan bruge alle biler enten til videresalg eller til at få reservedele.

Vi køber alle typer biler, fordi vi har specialiseret os i at sælge alle typer af biler videre eller genbruge det fra dem, som ikke længere kan køre på landevejen. Det gør os til et attraktivt sted at sælge din brugte bil, da vi kan garantere at ville købe den.

Nyere brugte biler

Nyere brugte biler

Skrotbiler

Skrotbiler

Varevogne

Varevogne

Biler uden afgift

Biler uden afgift

VI KØBER BILER I HELE LANDET

Vores salgsteam har mange års erfaring med at købe bil fra kunder i vurdering af bilens stand og markedsværdi og vil give dig et tilbud, der afspejler bilens sande værdi.

Når vi er blevet enige om en pris, aftaler vi en afhentningsdato. Vi medbringer købsdokumenter som skal underskrives. Efter underskrift vil sende betalingen, og du vil herefter modtage pengene inden for få sekunder.

Vi vil sørge for at bilen bliver omregisteret eller afmeldt, så vi overtager alt juridisk ansvar.

Butiksassistent holder udklipsholder i formelt tøj og ser på kameraet i en bilforhandler

Vores kundeanmeldelser

Ole Jørgensen
Ole Jørgensen

Hurtigt og nemt salg af bil.
God service og hjælp fra dem.

  Michael Hansen
  Michael Hansen

  Enkelt og nemt
  Jeg forsøgte at sælge min bil på dba, det var besværligt med fremvisninger og spørgsmål. Med Kasper fra Bilhuset gik det smurt, og til den pris jeg var tilfreds med

   Sofie Jessen
   Sofie Jessen

   Professionel virksomhed. Fin oplevelse hele vejen igennem salget af vores gamle ford

    Kontakt Os

    SE VORES BILER SOM ER TIL SALG

    Fordele ved salg af brugt bil hos os

    Vi vil meget gerne være dit foretrukne valg, når du står og skal foretage et salg af bil.

    Af den grund tilbyder vi følgende fordele:

    • Vi køber alle slags biler
    • Vi afhenter inden for 24 timer
    • Du får pengene, inden vi får nøglen
    • Vi står for afmelding af nummerplader
    • Vi klarer papirarbejdet ved omregistrering

    Vi har forsøgt at gøre processen så smertefri for dig som muligt, så du blot kan takke ja til tilbuddet og så ikke gøre andet end at vente i spænding på, at vi kommer og henter (og betaler) for din bil.

    Vi ved godt, at din lokale forhandler også tilbyder meget af ovenstående – men det er langt fra sikkert, at vedkommende kan tilbyde lige så meget for din bil eller overhovedet er interesseret. Du betaler heller ikke nogen gebyrer for, at vi kommer og henter eller omregistrerer.

    Lyder det attraktivt? Så prøv gerne vores prisberegner og se, om ikke det er os, du skal foretage salg af bil til.

    Salg af bil til forhandler hjemme fra stuen

    Du behøver end ikke tale i telefon med os for at vi kan få et overblik over, hvordan bilens stand er, hvilket mærke, brændstof og meget andet, der er nødvendigt for at fastsætte en pris. For de spørgsmål får du i vores formular, der herefter sender oplysningerne ind til os og sammenligner dem med lignende eller helt samme typer af biler som din på markedet.

    Det bliver der beregnet en pris ud fra, som du helt frit kan tage stilling til, om du ønsker at takke ja til. Du har god tid til det og bestemmer helt selv, hvornår eller om du gerne vil gå videre med vores tilbud.

    Ønsker du det, godkender du blot tilbuddet, og så aftaler vi nærmere omkring afhentning, så det stemmer overnes med, hvornår du er hjemme. Nemmere bliver det ikke at sælge din bil.

    EKSPERTER I BILSALG

    Vi er dine eksperter, når det omhandler salg af brugte biler.

    Vi er dine eksperter, når det omhandler køb og eksport af brugte biler. Vi køber i gennemsnit over 80 biler om måneden og med mere end 10 års erfaring i branchen, har vi kompetencer med enhver opgave, når det omhandler både køb og eksporthandel.

    Vi ved, at en god og gennemskuelig handel er vejen til tilfredshed. Derfor gør vi meget ud af, at vores kunder føler at de har fået den rette rådgivning i forbindelse med deres salg.