SALG AF BIL

Seriøs bilforhandler - Vi kan afhente din bil inden for 24 timer

✅ Gratis og uforpligtende tilbud   ✅ Afhentning inden for 48 timer   ✅ Du får penge inden vi får nøglen   ✅ Vi står for afmelding af nummerplader

Salg af brugt bil - vi køber alle biler

Det er ikke nødvendigvis nemt at komme af med sin brugte bil til en traditionel og fysisk bilforhandler. Men gør vi op med. For vi sætter ikke nogle krav til mærke, stand eller andre parametre, der spiller en stor rolle, når bilen skal sælges hos bilforhandleren.

Vi er på ingen måde kræsne, da vi accepterer alle typer brugte biler, hvilket letter processen med salg af bil. Det gælder både den, der måske kun har nogle år på bagen såvel som den, der er lige ved at være på nippet til skrot – eller måske netop skal det. For vi kan bruge alle biler enten til videresalg eller til at få reservedele.

Vi køber alle typer biler, fordi vi har specialiseret os i at sælge alle typer af biler videre eller genbruge det fra dem, som ikke længere kan køre på landevejen. Det gør os til et attraktivt sted at sælge din brugte bil, da vi kan garantere at ville købe den.

Nyere brugte biler

Nyere brugte biler

Skrotbiler

Skrotbiler

Varevogne

Varevogne

Biler uden afgift

Biler uden afgift

Bedste måde at sælge en bil på - nemt og trygt

Bilhusetdanmark team af sælgere har masser af erfaring med at købe biler fra folk ligesom dig. Vi er gode til at vurdere bilens tilstand og markedspris, og vi vil altid give dig et tilbud, der matcher bilens reelle værdi.

Når vi har nået enighed om prisen, finder vi en dato, der passer dig, til at afhente bilen. Vi sørger for at medbringe alle de nødvendige papirer, som du skal underskrive. Når alt er på plads, overfører vi pengene til dig, og du vil modtage dem på blot nogle få sekunder.

Du behøver ikke at bekymre dig om noget juridisk, for vi tager os af al papirarbejdet med at omregistrere eller afmelde bilen. Vi sørger for, at det hele klares glat og problemfrit for dig.

Vores kundeanmeldelser

Michael Madsen

Hurtigt og nemt salg af bil.
God service og hjælp fra dem.

Torben Pedersen

Enkelt og nemt
Jeg forsøgte at sælge min bil på dba, det var besværligt med fremvisninger og spørgsmål. Med Kasper fra Bilhuset gik det smurt, og til den pris jeg var tilfreds med

Lene Moesgaard

Professionel virksomhed. Fin oplevelse hele vejen igennem salget af vores gamle ford

Kontakt Os

Se vores biler som er til salg

Fordele ved salg af brugt bil hos os

Vi vil meget gerne være dit foretrukne valg, når du står og skal foretage et salg af bil.

Af den grund tilbyder vi følgende fordele:

  • Vi køber alle slags biler
  • Vi afhenter inden for 24 timer
  • Du får pengene, inden vi får nøglen
  • Vi står for afmelding af nummerplader
  • Vi klarer papirarbejdet ved omregistrering

Vi har forsøgt at gøre processen så smertefri for dig som muligt, så du blot kan takke ja til tilbuddet og så ikke gøre andet end at vente i spænding på, at vi kommer og henter (og betaler) for din bil.

Vi ved godt, at din lokale forhandler også tilbyder meget af ovenstående – men det er langt fra sikkert, at vedkommende kan tilbyde lige så meget for din bil eller overhovedet er interesseret. Du betaler heller ikke nogen gebyrer for, at vi kommer og henter eller omregistrerer.

Lyder det attraktivt? Så prøv gerne vores prisberegner og se, om ikke det er os, du skal foretage salg af bil til.

Bilhusetdanmark.dk logo
Bilhusetdanmark.dk logo

Salg af bil til forhandler hjemme fra stuen

Selvom du ikke behøver at tale med os i telefonen, kan vi stadig få alle de oplysninger, vi har brug for om din bil, herunder dens stand, mærke, brændstoftype og andre relevante detaljer. Disse spørgsmål kan du bare besvare i vores formular. Når du har udfyldt den, sender den automatisk oplysningerne til os, hvor vi sammenligner dem med lignende biler på markedet, for at fastsætte en fair pris for din bil.

Du vil derefter få en pris, som du helt frit kan overveje, om du ønsker at acceptere. Du behøver ikke at skynde dig, da du selv kan bestemme, hvornår eller om du vil acceptere vores tilbud.

Hvis du beslutter dig for det, kan du nemt acceptere tilbuddet, og så finder vi en passende tid til at hente bilen, der passer dig bedst. Vi vil sørge for at tage hensyn til din tidsplan. Det kunne ikke være nemmere at sælge din bil!

Udforsk flere af vores tjenester, såsom bilvurdering og defekte biler. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere detaljer.

EKSPERTER I BILSALG

Vi er dine eksperter, når det omhandler salg af brugte biler.

Vi er dine eksperter, når det omhandler køb og eksport af brugte biler. Vi køber i gennemsnit over 80 biler om måneden og med mere end 10 års erfaring i branchen, har vi kompetencer med enhver opgave, når det omhandler både køb og eksporthandel.

Vi ved, at en god og gennemskuelig handel er vejen til tilfredshed. Derfor gør vi meget ud af, at vores kunder føler at de har fået den rette rådgivning i forbindelse med deres salg.