DEFEKTE BILER KØBES

Seriøs bilforhandler - Vi kan afhente din bil inden for 24 timer

✅ Gratis og uforpligtende tilbud   ✅ Afhentning inden for 48 timer   ✅ Du får penge inden vi får nøglen   ✅ Vi står for afmelding af nummerplader

Sælg din defekte bil til os

Andres skrot kan være guld for andre. Sådan er det for os, når det kommer til biler. Har du en bil, der ikke længere kan starte? Eller er der for mange defekter til, at den går gennem syn? Uanset hvorfor din bil nu er defekt, giver vi dig gerne et tilbud.

Vi anbefaler dig, at du først bruger vores prisberegner, inden du tager imod det første og bedste tilbud fra skrothandleren. For der er ingen grund til, at du får for lidt ved salg af din defekte bil.

Hos Bilhuset Danmark har vi specialiseret os i at købe alle typer af biler. Det betyder, at vi køber nye som gamle biler, lige så vel som vi køber biler, der er klar til skrot eller har brug for udskiftning af mange reservedele for at kunne køre sikkert på vejen.

Så selvom din bil måske ikke længere er, hvad den har været, er vi meget interesseret i den.

Sælg din defekte bil til os i dag!

Sælg defekt bil – Sådan gør du

Når du foretager salg af defekt bil gennem os, sker det i 3 simple trin.

1- Udfyld formular

Vi vil gerne give dig den bedste mulige pris for din defekte bil. Af den grund skal vi lære den lidt nærmere at kende. Det gør vi ved at bede dig udfylde nogle oplysninger om bilen såsom stand, defekter, mærke, model med mere. Alt dette er med til at give os et fuldt indblik i, hvad det er for en bil, du gerne vil sælge til os.

For der er stor forskel på, hvad en defekt bil er. Nogle er så defekte, at de er klar til skrot, mens andre har store defekter, der kan repareres. Det giver en forskel i prisen på bilen. Så udfyld gerne oplysningerne så godt som muligt.

2- Godkend bilvurderingen

Når du har indsendt oplysningerne om din bil, går vi straks i gang med at beregne en pris. Den beregner vi ud fra andre biler af samme mærke og model som din på markedet. Er du tilfreds med den pris, vi gerne vil give i forbindelse med salg af defekt bil, godkender du det.

Så kontakter vi dig herefter med henblik på at indgå en aftale om, hvornår vi skal komme og hente din bil.

3- Vi henter inden for 24 timer

Når du benytter os i forbindelse med salg af defekt bil, kan du regne med, at det går stærkt. Der er ikke meget ventetid, da vi godt ved, at du højst sandsynligt gerne vil af med din bil hurtigst muligt.

Sælg defekt bil og få pengene i hånden inden for 24 timer. For vi kører nemlig ikke fra dig, før du har pengene i hånden. Det er en af vores grundprincipper, som vi går meget højt op i at efterleve.

Vi henter naturligvis kun din bil efter aftale med dig, så det passer med, hvornår du er hjemme. Du behøver ikke klargøre andet end registreringsattesten. Vi afmelder og omregistrerer bilen inden for et par dage.

Hvorfor køber vi defekte biler?

Det gør vi, fordi din bil er en spændende skattekiste for os, selvom elementerne i bilen ikke længere vil spille sammen. Vi kan nemlig genbruge op til 80% af bilen alt efter, hvor gammel den er, dens stand og andet.

Det er miljøvenligt, da vi genbruger delene i forbindelse med reparationer af andre indkøbte biler. Desuden vil vi også meget hellere give en slat penge for din defekte bil i stedet for, at den står og syner hen i garagen eller i haven. Den kan sagtens gøre glæde for andre og i andre biler endnu.

Det synes vi giver god mening.

Butiksassistent holder udklipsholder i formelt tøj og ser på kameraet i en bilforhandler

Sælg defekt bil – hvor meget kan jeg få for den?

Det ved vi ikke, før du har udfyldt de oplysninger i formularen, som du finder her på siden. Den er nødvendig for, at vi kan beregne så nøjagtig en pris på din defekte bil som muligt. Når du sætter gang i projekt salg af defekt bil, forstår vi godt, at du gerne vil have en pris nu og her, så du ved, hvad du kan forvente.

Det er netop af den grund, at vi har udviklet en online prisberegner, så du ikke behøver ringe rundt til forhandlere eller møde op hos dem fysisk for at få et tilbud. Vi klarer det hele online.

Alt efter hvor defekt din bil er, starter prisen cirka ved skrotpris. Det behøver ikke betyde, at du ikke kan få mere for den. For er den i god stand og ikke helt klar til skrot endnu, giver vi naturligvis det mere for den. Det skal være ærligt og fair.

Du finder ud af, hvad du får ud af at sælge din bil ved at benytte vores prisberegner lige nu og her. Du kan højst få penge ud af det – så brug den hellere i dag end i morgen.

Du får et uforpligtende tilbud på din defekte bil

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at du ikke blive bundet af noget, når du overvejer at sælge din defekte bil til os. Du kan sagtens få beregnet et tilbud, uden du bliver forpligtet af det. Du bestemmer helt selv, om du gerne vil takke ja. Det kan derfor kun komme dig til gode.

Vi håber selvfølgelig, at du er tilfreds med prisen og gerne vil handle med os. Vi kan trods alt godt lide at købe biler. Skulle du have nogle spørgsmål, eller vil du gerne i kontakt med os inden, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Så sørger vi for at sætte dig godt ind i processen, så du kan være tryg ved at gå hele vejen med salg af din defekte bil hos os.

Vi ser frem til at modtage oplysningerne om din bil og håber, vi gør processen meget nemmere og mere overskuelig for dig. Det er i hvert fald målet for os.

Bestil et uforpligtende tilbud nu og få afhentet bilen allerede i morgen.

Vores kundeanmeldelser

Michael Madsen

Hurtigt og nemt salg af bil.
God service og hjælp fra dem.

Torben Pedersen

Enkelt og nemt
Jeg forsøgte at sælge min bil på dba, det var besværligt med fremvisninger og spørgsmål. Med Kasper fra Bilhuset gik det smurt, og til den pris jeg var tilfreds med

Lene Moesgaard

Professionel virksomhed. Fin oplevelse hele vejen igennem salget af vores gamle ford

Kontakt Os

SE VORES BILER SOM ER TIL SALG

EKSPERTER I BILSALG

Vi er dine eksperter, når det omhandler salg af brugte biler.

Vi er dine eksperter, når det omhandler køb og eksport af brugte biler. Vi køber i gennemsnit over 80 biler om måneden og med mere end 10 års erfaring i branchen, har vi kompetencer med enhver opgave, når det omhandler både køb og eksporthandel.

Vi ved, at en god og gennemskuelig handel er vejen til tilfredshed. Derfor gør vi meget ud af, at vores kunder føler at de har fået den rette rådgivning i forbindelse med deres salg.