Sælg varevogn

Seriøs bilforhandler - Vi kan afhente din bil inden for 24 timer

✅ Gratis og uforpligtende tilbud   ✅ Afhentning inden for 48 timer   ✅ Du får penge inden vi får nøglen   ✅ Vi står for afmelding af nummerplader

Sælg jeres varevogn - nemt og hurtigt

At sælge din varevogn kan være en kompleks proces fyldt med usikkerheder, især når det kommer til at finde den rette køber, der værdsætter dit køretøjs sande værdi. BilhusetDanmark.dk er her for at forenkle denne proces for dig. Vores omfattende erfaring og bredt netværk inden for bilindustrien gør os til en førende køber af varevogne i hele Danmark. Lad os dykke ned i, hvordan vores tilgang sikrer, at du får den mest problemfrie og fordelagtige oplevelse, når du sælger din varevogn.

Nyere brugte biler

Nyere brugte biler

Skrotbiler

Skrotbiler

Varevogne

Varevogne

Biler uden afgift

Biler uden afgift

Alle slags varevogne købes - uanset stad

Uanset hvilken type varevogn du ejer, er BilhusetDanmark.dk interesseret i at købe den. Vores unikke fordel er, at vi køber alle slags biler – inklusive alle mærker, modeller, og tilstande af varevogne. Dette betyder, at du ikke skal bekymre dig om din varevogns alder, kilometerstand, eller om den har brug for reparationer. Vores mål er at gøre salgsprocessen så enkel og ligetil for dig som muligt, uden at gå på kompromis med den pris, du modtager for dit køretøj.

Vores kundeanmeldelser

Michael Madsen

Hurtigt og nemt salg af bil.
God service og hjælp fra dem.

Torben Pedersen

Enkelt og nemt
Jeg forsøgte at sælge min bil på dba, det var besværligt med fremvisninger og spørgsmål. Med Kasper fra Bilhuset gik det smurt, og til den pris jeg var tilfreds med

Lene Moesgaard

Professionel virksomhed. Fin oplevelse hele vejen igennem salget af vores gamle ford

Kontakt Os

Se vores biler som er til salg

Hurtig og sikker betalingsprocess

En af de største bekymringer ved at sælge en varevogn er, hvordan og hvornår betalingen sker. Hos BilhusetDanmark.dk tilbyder vi en øjeblikkelig løsning gennem vores straksoverførselsservice. Det betyder, at pengene bliver overført direkte til din konto, før vi endda har nøglerne i hånden. Denne tilgang sikrer en hurtig, sikker og gennemsigtig transaktion, hvilket giver dig fuld ro i sindet. Vi er også stolte over at tilbyde en prismatch-garanti, som sikrer, at du altid får den bedste værdi for din varevogn.

Vi står for afhentning og afmelding

At sælge din varevogn gennem BilhusetDanmark.dk betyder, at du kan undgå besværet med selv at stå for salget. Vi tager os af alt papirarbejdet, fra start til slut, sikrer en gratis afhentning af din varevogn uanset din placering i Danmark, og står for afmelding af nummerplader uden ekstra omkostninger for dig. Vores mål er at tilbyde en service, der fjerner alle de traditionelle hindringer og bekymringer forbundet med at sælge et køretøj, hvilket gør processen så smidig som mulig for dig.

Bilhusetdanmark.dk logo
Bilhusetdanmark.dk logo

Stærkt netværk og mange års erfaring

Hvad der virkelig sætter BilhusetDanmark.dk fra hinanden, er vores mange års erfaring og vores stærke netværk af bilforhandlere og virksomheder. Denne baggrund betyder, at vi ikke kun forstår markedet indgående, men også har de forbindelser, der er nødvendige for at sikre, at vi altid kan tilbyde konkurrencedygtige priser på varevogne. Vores ekspertise og netværk er din garanti for, at du opnår den bedst mulige pris, når du vælger at sælge din varevogn gennem os.

Kontakt os nu for at få en uforligtende tilbud

Når du vælger at sælge din varevogn gennem BilhusetDanmark.dk, træder du ind i en verden af professionalisme, sikkerhed og bekvemmelighed. Med vores omfattende købsprogram, sikre betalingsprocesser, problemfrie salgsoplevelse, og mange års erfaring understøttet af et stort netværk, er vi klart den bedste mulighed for at sælge din varevogn i Danmark. Uanset din situation, kan du stole på, at BilhusetDanmark.dk tilbyder en transparent service

EKSPERTER I BILSALG

Vi er dine eksperter, når det omhandler salg af brugte biler.

Vi er dine eksperter, når det omhandler køb og eksport af brugte biler. Vi køber i gennemsnit over 80 biler om måneden og med mere end 10 års erfaring i branchen, har vi kompetencer med enhver opgave, når det omhandler både køb og eksporthandel.

Vi ved, at en god og gennemskuelig handel er vejen til tilfredshed. Derfor gør vi meget ud af, at vores kunder føler at de har fået den rette rådgivning i forbindelse med deres salg.